Våra tjänster

Vi arbetar med management, HR, bokningar och events.

Management

Som artist är det mycket man bör håll koll på och att behöva ta hand om allt runt omkring istället för att få lägga krutet på vad man egentligen skall fokusera på känns ibland som så omöjligt att man ibland överväger att ge upp sin dröm för att allt annat tar all energi. Att pussla ihop din karriär är inte alltid enkelt när man är mitt i den.

Vi hjälper, motiverar och höjer ribban för din framtida utveckling. Vi jobbar för att du skall kunna fokusera på just dig.

Bokningar & Events

Vår inriktning och fokus är på nattklubbar, festivaler och evenemang.

Vårt mål är att hela tiden jobba med helhetskoncept för att leverera förstklassiga uppträdanden och förgylla besökarnas alla sinnen med oförglömliga upplevelser.

I vår strävan efter att uppfylla våra kunder och uppdragsgivares önskemål förmedlar vi artister, dj´s värdar, värdinnor ljud & ljus catering, limo för tevliga och bekväma resor till och från arrangemang samt projektering av helhetslösningar.

Är du intresserad av våra tjänster!

HR

Vi hjälper företag och organisationer med profilering, marknadsföring samt coaching. Vi har erfarenhet av personalrekrytering inom sälj och vet att marknaden sätter högre krav på personal. Vi tar hand om första stegs rekrytering och fungerar som ett filter till våra uppdragsgivare.

F.I.F.O

Är sveriges nya färdiga klubb koncept det kommer till hårdare elektroniska genrer.
Vi satsar stenhårt på att få ut detta just till DIN stad.